Prototype til fortællinger

Merete Pryds Helle omsætter lokal kulturhistorie til fortællinger, som skal kunne høres lige der hvor det en gang skete. Lyd og stemmer dukker op ultimo 2014 og igen i 2015. Stemmer, der bevæger sig i tid og rum og kan høres, hvis du ser godt efter.nye og gamle veje
Kulturtarv som formidlingsprojekt inspirerer til at søge viden, fordybelse, oplevelse og bevægelse lige der, hvor du vælger at komme forbi. Det gør vi via design, lydteknologi og kunstneriske, æstetiske værktøjer.

Museumsfaglig viden, lokalhistorier fra arkiverne, gamle fortællinger og skrøner finder du oftest i bøger, arkiver, på formidlingsplatforme, på museerne eller du får viden på vandreture via lokale fortællerguides. Den viden bygger vi videre på ved at overlade til forfatteren at omsætte og bearbejde det kunstnerisk og fortælleteknisk. Ind til da se hvad wiki siger om kapaciteten Merete